FR I NL    


SILENCE IS AN ART, de akoestische afdeling van Fesial, biedt oplossingen om de akoestiek van uw ruimtes te verbeteren, met een onmiddellijke impact op de creativiteit, het welzijn en de productiviteit van de mensen die er vertoeven.

Ontdek onze akoestische oplossingen

Andere producten

Led Kader

Fesial - Led Kader

Productie van Led Kader en muren op maat, op basis van een aluminiumkader van 45, 70, 120 of 140 mm dik, gecombineerd met LED-technologie, wat zorgt voor een belangrijke energiebesparing en een intense en uniforme verlichting.

Het vervolg lezen

Visuele communicatie

Fesial - Visuele communicatie

Ontdek de must haves van de visuele communicatie. Onze communicatiesupports kunnen worden aangewend voor verkoopspunten, kantoren, toonzalen, roadshows, vakbeurzen, en ook alle events in open lucht.

Het vervolg lezen

Papier architectuur

Fesial - Papier architectuur

Dit lichte papier met brandwerendheidsklasse M1 is voorzien van glasvezel voor een goede dimensionale stabiliteit. Beschikbaar in wit en 14 standaardkleuren. Drop paper is ideaal voor schermen en tussenwanden, plafonds, lampen, meubilair & diversen...

Het vervolg lezen

Stands

Fesial - Stands

Hoe uw stand opbouwen? Tentoonstellen is een ideale manier om als bedrijf naambekendheid te verwerven, nieuwe producten en diensten te promoten, uw klantenbinding te bestendigen of nieuwe commerciële contacten te leggen.

Het vervolg lezen

Stemhokjes

Fesial - Isoloirs de vote

Fesial produceert aluminium stemhokjes.
Vertrouw op ons, zoals meer dan 200 gemeenten.

Gemaakt in België, stevig, polyvalent en gemakkelijk te monteren. Klassieke en PBM-stemhokjes.

Het vervolg lezen

Akoestische box

Fesial - Akoestische box

SBS en myO willen een antwoord bieden op de problemen van geluidsoverlast in open spaces en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van geconnecteerde en akoestische pods voor individuele en gezamenlijke werkruimtes.

Het vervolg lezen
 
 

Presentatie

Fesial is opgericht in 1947 door Julien Dejond en is sinds bijna 70 jaar actief in de wereld van het aluminium. De 4e generatie die nu aan het hoofd van het bedrijf staat, streeft nog altijd dezelfde familiewaarden in de onderneming na en onthaalt haar klanten met dezelfde warmte. Wij gaan mee met de tijd, maar het menselijk contact blijft voor ons primordiaal en onze klanten zitten over heel België verspreid.

Fesial heeft 40 jaar ervaring in Belgïe op het vlak van de productie en de verdeling van producten voor interieurinrichting, en ontwerpt en ontwikkelt akoestiesche oplossingen zoals akoestische wanden, akoestische plafond, akoestische panelen, akoestische kader, … om de akoestiek van de ruimtes zoals scholen, restaurant, bureau,… te optimaliseren. 

Onze teams staan klaar om u bij uw projecten te begeleiden zowel voor papierconstructies, digitale prints, akoestiek, standenopbouw, visuele communicatie, meubilair, displays, PLV, enz.