FR I NL

Akoestische oplossingen

De Akoestiek sfeer in een ruimte heeft een belangrijk effect op de creativiteit en het welbehagen van de mensen die erin vertoeven en beïnvloedt hun productiviteit.

Hoe combineer je akoestisch en esthetisch comfort binnen een betaalbaar budget?

Met Fesial ontwerpt u muurkaders, hangende panelen en scheidingswanden volgens uw eigen, persoonlijk design.

Wij gebruiken hiervoor een modern en modulair concept bestaande uit een ultralicht aluminiumprofiel (A), een 50 mm dikke geluidsabsorberende schuimplastic (B) en bedrukt textiel (sublimatieprint met HD digitale kwaliteit).

Het bedrukte doek wordt op het aluminimukader (A) bevestigd met behulp van een siliconen bies (C) waardoor het doek optimaal kan worden opgespannen en gemakkelijk kan worden vervangen.

 

A

B

C

De Acoshape-verlichtingen zijn uitgevoerd in absorberend melamineschuim en zijn beschikbaar in verschillende vormen en kleuren. Deze Akoestiek verlichtingen in de vorm van ophangelementen, wand- of plafondlampen, bieden een ideale oplossing voor de decoratie van kantoorruimtes, vergaderzalen, ontvangstruimtes, restaurants enz.

U kunt ook gebruik maken van losstaande Akoestiek scheidingswanden in papier (Pipe & Drop). Die zijn zo licht dat zij heel vlot kunnen worden herschikt. Zij worden uitgevoerd in 15 kleuren en hebben een brandveiligheidsklasse M1, B1, NFPA701.

Muraal Akoestiek kaders

Textiel wanden

Plafonds

Acoshape verlichting

Pipe & drop wanden

Papier architectuur
Akoestische oplossingen
Stands
Lichtgevende kaders
Diversen