FR I NL


Fesial heeft 40 jaar ervaring in Belgïe op het vlak van de productie en de verdeling van producten voor interieurinrichting, en ontwerpt en ontwikkelt akoestiesche oplossingen zoals akoestische wanden, akoestische plafond, akoestische panelen, akoestische kader, … om de akoestiek van de ruimtes zoals scholen, restaurant, bureau,… te optimaliseren. 

Onze team sta ook klaar om u bij uw projecten te begeleiden zowel voor papier architectuur, digitale prints, akoestiek, standenopbouw, visuele communicatie, meubilair, displays, PLV, enz.

Producten

Papier architectuur

Dit lichte papier met brandwerendheidsklasse M1 is voorzien van glasvezel voor een goede dimensionale stabiliteit. Beschikbaar in wit en 14 standaardkleuren. Drop paper is ideaal voor schermen en tussenwanden, plafonds, lampen, meubilair & diversen...

Het vervolg lezen

Akoestische oplossingen

Hoe combineer je akoestisch en esthetisch comfort binnen een betaalbaar budget? Met Fesial ontwerpt U akoestische panelen, akoestiche wandpanelen, akoestische wanden, akoestisch plafond, akoestische schermen, akoestiche baffels, akoestische scheidingswanden, akoestisch bureauscherm ,… volledig op maat 

Het vervolg lezen

Stands

Hoe uw stand opbouwen? Tentoonstellen is een ideale manier om als bedrijf naambekendheid te verwerven, nieuwe producten en diensten te promoten, uw klantenbinding te bestendigen of nieuwe commerciële contacten te leggen.

Het vervolg lezen

Lichtgevende kaders

Productie van lichtgevende kaders en muren op maat, op basis van een aluminiumkader van 45, 70, 120 of 140 mm dik, gecombineerd met LED-technologie, wat zorgt voor een belangrijke energiebesparing en een intense en uniforme verlichting.

Het vervolg lezen

Visuele communicatie

Ontdek de must haves van de visuele communicatie. Onze communicatiesupports kunnen worden aangewend voor verkoopspunten, kantoren, toonzalen, roadshows, vakbeurzen, en ook alle events in open lucht.

Het vervolg lezen

Divers

Fesial maakt displays, totems, balies, etalages ...helemaal op maat voor uw bedrijf
Het vervolg lezen

Presentatie

Fesial is opgericht in 1947 door Julien Dejond en is sinds bijna 70 jaar actief in de wereld van het aluminium. De 4e generatie die nu aan het hoofd van het bedrijf staat, streeft nog altijd dezelfde familiewaarden in de onderneming na en onthaalt haar klanten met dezelfde warmte. Wij gaan mee met de tijd, maar het menselijk contact blijft voor ons primordiaal en onze klanten zitten over heel België verspreid.

Fesial heeft 30 jaar ervaring op het vlak van de productie en de verdeling van producten voor interieurinrichting, en ontwerpt en ontwikkelt technische, akoestiek en esthetische oplossingen voor de inrichting van uw interieur en tentoonstellingsruimtes.

Onze teams staan klaar om u bij uw projecten te begeleiden zowel voor papierconstructies, digitale prints, akoestiek, standenopbouw, visuele communicatie, meubilair, displays, PLV, enz.